Over ons

Ik ben Rosella. Al vele jaren actief als diëtist met mijn passie voor iedereen met een eetstoornis of verstoorde relatie met eten. Na vele opleidingen, cursussen en intervisies gerelateerd aan eetstoornissen wilde ik graag een online programma opzetten om meer mensen te kunnen helpen.

Over Rosella

Alweer heel wat jaartjes diëtist en inmiddels ruim 10 jaar mijn eigen praktijk. Ooit gestart in Apeldoorn en inmiddels met een top team van praktijkhelden verspreid over meerdere locaties.

Spreekuur draaien levert mij voldoening, maar nieuwe dingen opzetten en bedenken vind ik het leukste. Zo is er een fijne balans voor mezelf en haal ik er positieve energie uit.

Ik ben gespecialiseerd in eetstoornissen, waardoor ik je graag verder help en hierdoor ook het online programma RED is ontstaan.

Gedrag vind ik iets moois en interessant en dit komt bij een eetstoornis natuurlijk vaak kijken.

In mijn vrije tijd geniet ik van mijn dochter, een grote clown, of zoals zij haar zelf noemt: een gekke doos. Ook ben ik veel in Spanje te vinden en vind ik het heerlijk om te kunnen sporten als uitlaatklep & ontspanning. Lekker suppen, wandelen of boksen.

over ons

Vrijblijvend kennismaken?

Kamp jij met een eetstoornis en zou je graag eens contact willen met een eetstoornis diëtist of ervaringsdeskundige? RED Coaching is dé online hulp bij een eetstoornis.

Kennismaken met ons?

Op zoek naar online hulp bij een eetstoornis?

Ga eenmalig vrijblijvend in gesprek met onze diëtist.